Infrarød varme - et fantastisk verktøy på helsereisen

infrarød sauna stoffskiftepodden Jan 19, 2023

Det har vært en lang dag. Å sette seg ned på stolen og kjenne varmen spre seg i kroppen. Skuldrene senker seg. Jeg puster dypt inn og lukker øynene. Jeg får følelsen av ro. Følelsen av å lande.

 

Jeg snakker om opplevelsen av å sette meg inn i min infrarøde sauna på slutten av dagen. De som har prøvd vet hva jeg snakker om.

 

Jeg får ofte spørsmål om hva den og den tingen har gjort for helsen min. Ofte synes jeg det er vanskelig å peke på en spesifikk ting, men akkurat med saunaen er det lett. I tillegg til self care så er det et must for meg å bruke den gjennom vinteren. Den øker blodsirkulasjonen og gjør at jeg fryser mye mindre.

 

I tillegg til lavt stoffskifte har jeg Reynauds Syndrom (fingertuppene blir hvite når jeg fryser), men når jeg bruker saunaen jevnlig gjennom vinteren så får jeg - bank i bordet - ikke utslag. Jeg føler meg varmere og kan roe ned på antall lag med ull jeg har på.

 

Dette med infrarød varme trenger flere å vite om. Derfor har jeg invitert med meg Siw Hansson Kaulbach - gründeren bak Radianth Health på Stoffskiftepodden denne uken.

 

Siw deler fra hjertet om hennes reise og alle helsefordelene som finnes ved bruk av infrarød sauna.

 

Jeg har gledet meg til å dele denne podcastepisoden med deg - lytt til den øverst i dette innlegget. Og send meg gjerne en melding på instagram om hva du synes.

 


 

Møt Siw her:

Hjemmeside: https://radianthealth.no/ 

Instagram: https://www.instagram.com/radianthealth_sauna/

 

Gratis ressurser til deg med Hashimotos og lavt stoffskifte finner du her