Slik koser jeg meg i påsken - med god samvittighet!

oppskrifter påske sunnere snop Mar 28, 2021

Jeg pleide å ha dårlig samvittighet for alt snopet jeg spiste i påsken. Og jeg pleide å bekymre meg for å legge på meg. Men nå bruker jeg påsken til å nyte og kose meg med god samvittighet.

 

Det jeg har gjort er at jeg har laget meg noen gode oppskrifter på sunnere påskesnop. Som smaker godt og er enkle å lage. De nyter jeg med den beste samvittighet og uten å være redd for å legge på meg.

 

På instagram og forskjellig blogger har jeg alltid sett alle disse flotte bildene av sunnere påskesnop. Og jeg har prøvd så mange ganger å lage selv. Men ofte er oppskriftene avanserte og tar lang tid å lage. Også trenger du som regel fancy ingredienser som du kun får tak i på spesialbutikker eller må bestille på nettet.

 

All ære til de som orker det. But it's not for me. Jeg trenger at det er enkelt.

 

Det er tre ting som er kjempeviktig for meg når det kommer til det å lage sitt eget snop:

 

  • Oppskriftene må være enkle
  • De må gå raskt å lage
  • Jeg må få tak i ingrediensene på vanlig matbutikk

 

Derfor har jeg rett og slett laget meg et par slike oppskrifter. Og nå lager jeg meg sunt påskesnop på 1-2-3. Like a boss!

 

Vil du lære å gjøre det samme? Da er det bare å trykke her og laste ned oppskriftene mine.

 

Håper det faller i smak!

 

Klem fra Marita 💕